Peşte cu soté de legume

1366297254 783peste 20cu 20sote 20de 20legume jpeg

Peştele cu soté de legume este ideal pentru zilele în care vrei să mănânci ceva hrănitor şi uşor, în acelaşi timp. Iată cum se prepară!

Ingrediente pentru peşte cu soté de legume

2 cartofi mari

1 dovlecel

1 păstârnac

100 g unt

sare

1 linguriţă chimen

Mod de preparare peşte cu soté de legume Ungi fileurile de peşte cu unt, le sărezi, le rulezi, le presari chimen şi le pui la cuptor învelite în folie de aluminiu. Aşezi pachetele într-o tavă cu puţină apă şi le ţii aproximativ 25 minute.

Cureţi zarzavatul, îl speli şi îl pui la fiert. Când este gata, îl scurgi de zeamă, îl tai cubuleţe, pe care le înăbuşi în unt. Scoţi peştele din folie şi îl aduci la masă pe pat de legume.