Piept de pui umplut în stil italienesc

piept de pui umplut jpeg

Ingrediente

4 bucăţi de piept de pui fără os şi fără piele

200 g mozzarella răzuită

50 g pesto

1 roşie tocată mărunt

100 ml sos Italian

50 g parmezan răzuit

1 linguriţă de amestec de condimente italieneşti

¼ linguriţă de fulgi de ardei iute

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la 170°C. Iei fiecare bucată de piept de pui şi o tai pe lungime, cât să faci un buzunar.

Într-un bol, amesteci mozzarella, sosul pesto şi roşiile. Amesteci până se omogenizează. Umpli fiecare bucată de piept de pui cu această compoziţie.

Într-un alt vas amesteci sosul italienesc cu parmezanul, condimentele italieneşti şi fulgii de ardei iute. Scufunzi fiecare bucată de piept de pui în amestec.

Într-o tigaie încing două linguri de ulei. Pui pieptul de pui umplut şi laşi 3 minute pe fiecare parte, apoi dai la cuptor pentru 20-25 de minute. Serveşti cât este cald.