Piersici cu miere la grătar
Dacă familia ta adoră să prepare diverse legume pe grătar, atunci poţi încerca şi această reţetă cu fructe. Aceste piersici cu miere la grătar îţi vor încânta simţurile, aşa că trebuie să testezi versiunea acestei reţete. Te vei bucura de un desert simplu şi rapid, dar şi sănătos.
Ingrediente (8 porţii)
4 piersici 4 linguri de miere 4 linguriţe scorţişoară 1 lingură zahăr brun îngheţată de vanilie, opţional
Mod de preparare
Tai piersicile în jumătăţi şi le scoţi sâmburii. Stropeşti fiecare piersică cu jumătate de lingură demiere.
Presari jumătate de linguriţă de scorţişoară şi un sfert de linguriţă de zahăr brun peste fructele tăiate.
Aşezi piersicile cu partea plată în jos, pe grătarul încins, la foc mediu, şi le frigi aproximativ 4 minute. Când s-au copt, le iei de pe grătar şi le serveşti calde.
Pentru un plus de gust şi dulceaţă, serveşti alături de o cupă de îngheţată de vanilie sau frişcă.
Timp de pregătire: 5 minute
Timp de coacere: 4 minute
Sursa + foto: sixsistersstuff.com.
Prăjitură cu piersici şi firimituri FOTO
Prăjitură cu piersici şi firimituri FOTO
Cea mai bună plăcintă cu piersici
Cea mai bună plăcintă cu piersici