Dacă familia ta adoră să prepare diverse legume pe grătar, atunci poţi încerca şi această reţetă cu fructe. Aceste piersici cu miere la grătar îţi vor încânta simţurile, aşa că trebuie să testezi versiunea acestei reţete. Te vei bucura de un desert simplu şi rapid, dar şi sănătos.

Ingrediente (8 porţii)

4 piersici
4 linguri de miere
4 linguriţe scorţişoară
1 lingură zahăr brun
îngheţată de vanilie, opţional

Mod de preparare

Tai piersicile în jumătăţi şi le scoţi sâmburii. Stropeşti fiecare piersică cu jumătate de lingură demiere.

Presari jumătate de linguriţă de scorţişoară şi un sfert de linguriţă de zahăr brun peste fructele tăiate.

Aşezi piersicile cu partea plată în jos, pe grătarul încins, la foc mediu, şi le frigi aproximativ 4 minute. Când s-au copt, le iei de pe grătar şi le serveşti calde.

Pentru un plus de gust şi dulceaţă, serveşti alături de o cupă de îngheţată de vanilie sau frişcă.
piersici2
Timp de pregătire: 5 minute
Timp de coacere: 4 minute

Sursa + foto: sixsistersstuff.com.

Prăjitură cu piersici şi firimituri FOTO

Cea mai bună plăcintă cu piersici

Prăjitură cu piersici şi brânză de vaci

Loading...
Evaluează articolul