Piure de cartofi cu brânză, o combinaţie irezistibilă

piure cu branza jpeg

Piureul de cartofi se numără printre felurile de mâncare cel mai des pregătite de gospodine.  Acum îi poţi da un gust aparte şi o textură mult mai cremoasă dacă adaugi în el şi brânză.

De ce ai nevoie pentru piure de cartofi cu brânză

5 cartofi

4 linguri unt

100 ml lapte

100 g mozzarella

100 g parmezan

100 g brânză cheddar

sare

piper

2 linguri ulei

Cum se prepară piure de cartofi cu brânză

Cureţi cartofii şi-i fierbi în apă cu sare până când intră furculiţa cu uşurinţă în ei, apoi îi scurgi. Îi pasezi până când capătă o consistenţă cremoasă. Apoi adaugi treptat laptele cald şi, după ce s-a încorporat, cele trei feluri de brânză, una câte una. La final, torni uleiul. Condimentezi cu sare şi piper după gust.

Sursa http://www.unicornsinthekitchen.com

http://www.unicornsinthekitchen.com