Pizza de casă cu roşii şi parmezan

Salmon pizza jpeg

Băgată la cuptor, acoperită cu sos de roşii, cu caşcaval, cu carne sau încărcată cu legume, există atât de multe moduri de a pregăti o pizza! Poţi spune despre vreuna că nu este delicioasă? Ingrediente 2 roşii 100 g măsline amestec 150 g parmezan ras 50 ml sos de roşii 3 linguri ulei 150 ml apă 300 g făină 1 pliculeţ drojdie uscată sare, după gust

Combini drojdia cu o lingură de făină şi apă, până obţii o pastă. Aştepti 15 minute să se umfle şi pui amestecul obţinut într-un castron tapetat cu făină. Adaugi uleiul şi sarea şi frămânţi bine.

Întinzi aluatul cu un sucitor şi îl aşezi într-o tavă tapetată. Ungi blatul cu sosul de roşii, pui măslinele şi roşiile tăiate rondele şi presari parmezanul. Dai tava la cuptor şi o laşi 15 minute.