Băgată la cuptor, acoperită cu sos de roşii, cu caşcaval, cu carne sau încărcată cu legume, există atât de multe moduri de a pregăti o pizza! Poţi spune despre vreuna că nu este delicioasă?
Ingrediente
2 roşii
100 g măsline amestec
150 g parmezan ras
50 ml sos de roşii
3 linguri ulei
150 ml apă
300 g făină
1 pliculeţ drojdie uscată
sare, după gust

Combini drojdia cu o lingură de făină şi apă, până obţii o pastă. Aştepti 15 minute să se umfle şi pui amestecul obţinut într-un castron tapetat cu făină. Adaugi uleiul şi sarea şi frămânţi bine.
Întinzi aluatul cu un sucitor şi îl aşezi într-o tavă tapetată. Ungi blatul cu sosul de roşii, pui măslinele şi roşiile tăiate rondele şi presari parmezanul. Dai tava la cuptor şi o laşi 15 minute.

Loading...