Uşor, rapid şi foarte gustos, un fel de mâncare care poate fi atâ gustare cât şi cină. Sau, de ce nu, mic dejun!

Ingrediente (1 tavă)

150 g şuncă afumată
100 g brânză de vaci
100 g caşcaval
1 gălbenuş
1 lingură ketchup
400 g foitaj
2 linguri pătrunjel verde tocat
1 linguriţă piper măcinat

Mod de preparare

Tai şunca fâşii foarte subţiri, iar caşcavalul îl razi. Gălbenuşul îl baţi cu ketchupul. Presari puţină făină pe ­masa de lucru, întinzi aluatul de foitaj într-un dreptunghi de 20x40 cm. Ungi foaia cu pasta de gălbenuş şi de ketchup, presari brânza, şunca, caşcavalul, pătrunjelul şi piper.

Rulezi strâns marginile mari, ­până la mijlocul aluatului. Înfăşori în ­folie şi dai la rece pentru 30 de minute. Desfaci din folie şi tai felii subţiri. Le aşezi în tava tapetată cu hârtie de copt şi dai la cuptor pentru 20-25 de minute.

Loading...
Evaluează articolul