Dacă îţi plac deserturile cu blat crocant, trebuie să încerci această reţetă de prăjitură cu ciocolată şi caramel, pentru care ai nevoie de doar câteva ingrediente.

Ingrediente

400 g biscuiţi graham

230 g unt, cubuleţe

200 g zahăr

½ linguriţă esenţă de vanilie

1 vârf linguriţă sare

265 g fulgi de ciocolată

65 g nuci pecan

Mod de preparare

Aşezi biscuiţii unul lângă altul, într-o tavă, tapetată cu hârtie de copt. Într-un vas, combini untul, esenţa de vanilie şi sarea, la temperatură medie. Amesteci continuu, până când zahărul se topeşte şi capătă o culoare aurie, aproximativ 10-15 minute.

Torni cu grijă compoziţia caldă peste biscuiţi, în tavă. Presari uniform fulgii de ciocolată. Nivelezi, dacă este nevoie. Decorezi cu nucile mărunţite. Laşi la răcit, timp de 1-2 ore. Tai în bucaţi potrivite. Serveşti imediat.

Sursa http://damndelicious.net

Loading...
Evaluează articolul