Prăjitură cu brânză de vaci şi vişine

placinta cu branza si visine jpeg

Foloseşte pentru această prăjitură vişine din compot sau congelate.

Ingrediente (1 tavă)

1/2 pachet aluat foitaj 350 g brânză de vaci 100 g zahăr 2 ouă vişine din compot ulei pentru uns 25 g zahăr pudră

Cum se prepară

Decongelezi foitajul. Separi albuşurile de gălbenuşuri. Baţi albuşurile spumă tare. Brânza de vaci o amesteci cu zahărul şi cu gălbenuşurile. Apoi încorporezi şi albuşurile. Ungi fiecare foaie cu ulei şi le aşezi una peste alta. Întinzi pe suprafaţa lor compoziţie de brânză şi vişine scurse, din compot şi rulezi până la capăt. Încingi cuptorul. Laşi până devine uşor arămie. Presari zahăr pudră pe deasupra. Tai şi serveşti când s-a mai răcit.