Dacă îţi doreşti să pregăteşti o prăjitură cu ciocolată care să nu conţină deloc făină, iată o reţetă extrem de uşoară care îţi vine în ajutor.

De ce ai nevoie pentru a pregăti prăjitura cu ciocolată, fără făină

120 g ciocolată neagră

120 g unt

150 g zahăr

50 g pudră de cacao

3 ouă

5 ml esenţă de vanilie

zahăr pudră, după gust

Cum pregăteşti prăjitura cu ciocolată, fără făină

Încălzeşti cuptorul la 150 de grade. Pregăteşti o tavă rotundă specială pentru prăjituri în care cerni puţină pudră de cacao. Deasupra unui bol cu apă fiartă topeşti ciocolata şi untul. Iei de pe foc şi adaugi zahărul, cacaua, ouăle bătute şi esenţa de vanilie. Torni amestecul în tavă.

Coci în cuptor 30 de minute. Laşi la răcit 10 minute, apoi transferi prăjitura pe un platou până se răceşte complet. Serveşti cu zahăr pudră pe deasupra, după gust.

Sursa allrecipes.co, https://inthekitchenwithkath.com

Loading...