Pui picant cu lime

Grilled Mojito Lime Chicken with Fresh Tomato Salsa ashx jpeg

Picant, rapid şi uşor de făcut.

Ingrediente:

o jumătate de cană de sos salsa un sfert de căniţă de muştar 2 linguri de suc proaspăt de lime 6 piepturi de pui 2 linguri de unt 6 linguri de iaurt o lime tăiată bucăţele

Mod de preparare:

Amestecaţi sosul de salsa, zeama de lămâie şi muştarul. Adăugaţi puiul, acoperiţi recipientul şi lăsaţi-l la frigider timp de 30 de minute. Topiţi untul într-o oală, scoateţi puiul din compoziţia marinată şi puneţi-l peste unt. Se lasă pe foc până se rumeneşte. Între timp, puneţi pe fiert sosul marinat 4-5 minute. Turnaţi zeama peste puiul din oală, mai fierbeţi încă 4-5 minute, scoateţi puiul şi aşezaţi-l în bol. Turnaţi peste el zeama marinată, o lingură de iaurt şi o bucată de lămâie.

Foto: mccormick.com