Reţetă simplă de chec marmorat

1 captura de ecran din 2019 08 16 la 14 35 24 png png

Un desert mereu la îndemână, checul pufos cu cacao este mereu o soluţie ideală şi practică pentru musafirii tăi. Pudrează-l cu puţin zahăr şi serveşte-l cu îngheţată. Fără efort, delicios şi rapid.

Ingrediente:

7 ouă 1 praf de sare 8 linguri de zahăr 8 linguri de făină 6 linguri ulei 3 linguri praf de cacao. 1 lingură zahăr brun

Mod de preparare:

Separă galbenuşurile de albuşuri. Bate albuşurile cu un praf de sare şi zahărul. Când ai obţinut o bezea adăugă gălbenuşurile, omogenizează bine. Adaugă făînă puţin câte puţin. Adaugă uleiul şi omogenizează bine. Împarte compoziţia in 2 părţi egale .

Într-o parte pune praful de cacao şi omogenizati. Tapetează o tavă cu hârtie de copt. Pune o lingură din compoziţia cu cacao ,o altă din cealaltă şi tot aşa până termini.