O felie de carne umplută cu omletă, este un adevărat răsfăţ culinar. Încearcă şi tu reţeta pe care ţi-o propunem astăzi!

Ingrediente
500 g piept de curcan
4 ouă
1 ardei gras
150 g caşcaval
1 lingură smântână
sare
piper
ulei
Pentru sos:
3 linguri miere
3 linguri sos de soia
zeama de la 3 portocale

Pentru început, pregăteşti omleta cu care vei umple rulada. Baţi ouăle cu puţină sare şi cu smântâna. Tai ardeiul fâşii subţiri şi îl pui peste ouă, amesteci. Ungi o tigaie cu un strop de ulei. Torni omleta în tigaie, adaugi caşcavalul ras şi o coci sub capac, la foc mic. Între timp, baţi pieptul de curcan, îl condimentezi cu sare şi piper. Când omleta este gata, o întinzi pe pieptul de curcan, îl rulezi, îl prinzi cu aţă şi-l aşezi într-o tavă în care ai întins hârtie de copt şi o acoperi cu folie de aluminiu.

Coci rulada 30 de minute. Ulterior, îndepărtezi folia şi o mai ţii până se rumeneşte. Pentru sos, într-o tigaie adaugi sosul de soia şi sucul de portocale. Amesteci continuu la foc mare până se îngroaşă sosul. La final, pui mierea, mai laşi pe foc 2-3 secunde, apoi iei tigaia de pe foc. Când rulada este gata, torni peste ea sosul de miere.

Loading...