Halloumi este o brânză grecească delicioasă. Dacă adaugi nişte bacon şi legume la grătar vei obţine un preparat perfect pentru toată familia. 

Ingrediente

1 ardei gras roşu

1 ardei gras galben

1 zucchini

1 fir de ceapă verde

6 felii de bacon

6 felii de halloumi

1 linguriţă de sare

1 linguriţă de piper

50 ml ulei de măsline

½ linguriţă de muştar Dijon

1 linguriţă de oţet de vin

Mod de preparare

Speli ardeii graşi, îi dai cu sare şi piper, după gust, îi sropeşti cu puţin ulei de măsline şi îi pui pe cuptor până se înmoaie.

Pentru sos pui muştarul şi oţetul într-un bol şi amesteci cu telul. Când s-au omogenizat, adaugi uleiul şi baţi în continuare până obţii o emulsie.

Înfăşori fiecare bucată de halloumi în câte o felie de bacon. Încingi o tigaie neaderentă şi pui rulourile, pe care le ţii până decin aurii.

Serveşti cu legume la grătar şi sosul de muştar.

Loading...