Perfecte pentru micul dejun sau momentele în care ai invitaţi la masă şi ai nevoie de un aperitiv rapid, rulourile din şuncă cu ou şi caşcaval sunt foarte gustoase şi simplu de preparat.

Ingrediente

8-10 ouă
2 linguriţe usturoi pudră
2 linguri unt
150 g caşcaval ras
220 g spanac
200 g roşii foliate
20 felii şuncă
sare
piper

Mod de preparare

Baţi ouăle într-un bol împreună cu usturoiul pudră. Sărezi şi piperezi, după gust. Torni compoziţia într-o tigaie, în untul topit. Laşi la foc mediu, amestecând din când în când, 3 minute. Încorporezi caşcavalul, aştepţi să se topească, apoi adaugi spanacul şi roşiile şi le mai laşi pe foc 1-2 minute.

Umpli feliile de şuncă , în mod egal, cu amestecul, apoi le rulezi cu grijă. Aşezi rulourile într-un vas termorezistent şi le dai la cuptorul bine încins, 5 minute, până se rumenesc uşor. Serveşti imediat.

Sursa http://www.delish.com

Loading...