Salată caldă de legume cu rozmarin

salata calda jpeg

Mâncărurile cu legume proaspete sunt recomandate în orice anotimp, dar în special primăvara, când avem nevoie de vitamine după lunile lungi de iarnă.

De ce ai nevoie pentru salată caldă

3 morcovi

4 căţei de usturoi

1 ceapă

1 dovlecel

2-3 cartofi

oregano

rozmarin

sare

2 linguri ulei de floarea sorelui

2-3 linguri ulei de măsline

Cum se prepară salata caldă de legume

Toci legumele în bucăţi de mărime potrivită şi le căleşti în uleiul de floarea-soarelui, vasul fiind acoperit, până când se înmoaie. Adaugi usturoiul pisat, sare, piper şi oregano, rozmarin după gust. Mai laşi pe foc 2-3 minute, apoi dai deoparte.

Laşi salata să se răcorească puţin înainte să torni în ea uleiul de măsline.

Sursa http://littlebitesofbeauty.com

http://littlebitesofbeauty.com