Ingrediente

ulei

1 ceapă tocată fin

100 g bacon afumat

80 g pâine

150 g ficat de pui

50 ml vin alb sec

100 g rucola

1 castravete  mic

1 morcov dat prin răzătoare

pătrunjel proaspăt tocat

pentru sos

1 lingură de muştar Dijon

coaja de la o lămâie

zeama de la o lămâie

3 linguri de ulei de măsline

Mod de preparare

Încălzeşti uleiul într-o tigaie. Adaugi ceapa şi baconul şi amesteci din când în când timp de 10 minute.  Apoi pui şi bucăţele de pâine şi mai laşi 2 minute.

Pentru sos pui muştarul, uleiul de măsline şi sucul de lămâie şi amesteci cu telul până devine o emulsie. Asezonezi apoi cu sare şi piper.

Iei din nou tigaia cu ceapă, bacon şi crutoane şi adaugi în central ei ficatul de pui. Laşi fiecare bucată câte 2-3 minute pe fiecare parte. Apoi, adaugi vinul. Laşi să fiarbă puţin.

Pui salata şi pătrunjelul într-un vas şi apoi adaugi ingredientele din tigaie şi sosul. Pui coaja de lămâie şi amesteci.

Loading...