O salată delicioasă şi mai ales sănătoasă. Vă tentează să încercaţi?

Ingrediente:

300 de grame de mazăre
sare
piper negru măcinat
400 de grame de crabi
o jumătate de ceapă roşie tocată mărunt
2 papaya
felii de lămâie

Mod de preparare:

Puneţi o oală cu apă şi sare pe foc. Fierbeţi mazărea, apoi răsturnaţi-o imediat în apă rece. Lăsaţi-o deoparte. Puneţi carnea de crab într-un bol şi folosind o furculiţă, mărunţiţi-o. Asezonaţi cu sare şi piper şi amestecaţi cu măzarea şi ceapa. Scoateţi puţin miez din papaya pentru a avea loc să umpleţi fructul şi aşezaţi-l pe o farfurie.

Cu ajutorul unei linguriţe, umpleţi fructul cu compoziţia de crabi şi aşezaţi deasupra feliile de lămâie.

Sursa: marthastewart.com

Loading...