Simpplă şi delicioasă, această salată este ideală pentru cină!

Ingrediente

100 g somon afumat
2 cartofi
1 măr
3-4 castraveţi muraţi
2 ouă fierte tari tăiate
1 ceapă roşie tăiată
1 morcov
sare
piper

Pentru sos
200 ml iaurt gras
zeama de la ½ lămâie
sare
piper
4-5 căţei usturoi

Mod de preparare

Fierbi cartofii şi morcovul, dar ai grijă să nu se zdrobească. Tai somonul fâşii. Tai cartofii, morcovul, castraveţii şi mărul (cu tot cu coajă), după imaginaţie. Amesteci toate ingredientele şi potriveşti de sare şi piper. Pentru sos, combini iaurtul cu căţeii de usturoi pisaţi, zeama de lămâie, sarea şi piperul. Îl torni peste salată şi amesteci. Ser­veşti ornat, după preferinţă.

Loading...