Ingrediente: 300 g brânză de vaci, 300 g telemea de oaie, 300 g caş, 1 bucată piept de pui, 1 pahar cu smântână, 1 tijă de praz, 6 ouă fierte tari, sare

Mod de preparare:
Număr porţii: 2
Timp de preparare: 90 min
Dificultate: mică

Pui carnea la fiert în apă rece cu un praf de sare şi iei spuma ori de câte ori se formează. Pasezi foarte bine cele 3 sortimente de brânză în castroane separate şi pe fiecare le freci cu un pic de sare, după gust.

Tai cubuleţe carnea fiartă şi trei ouă, iar prazul îl tai rondele. Într-un vas aşezi straturi alternative de brânză, pui şi cubuleţe de ouă, alt tip de brânză, iar ouă şi tot aşa. Ultimul strat va fi de smântână pe care o poţi lăsa ca atare sau o poţi amesteca cu un pic de mărar.

Decorezi cu rondele de ouă şi rondele de praz. Dai la rece pentru o oră înainte de a servi la masă.
Maria, Buzău

Loading...