Primăvara este sezonul salatelor. Le poţi încerca în orice combinaţii, cu orice ingrediente. Noi îţi propunem o reţetă delicioasă cu pui şi parmezan, cu sos de alune, ideală pentru un prânz uşor sau cină.

Ingrediente

1 salată Romaine

200 g pui, gătit

parmezan

Pentru dressing

20 g alune

1-2 linguri iaurt

1 lingură sos Worcestershire

2-3 bucăţi peşte anşoa

capere, după gust

1 lingură muştar

zeama de la ½ lămâie

1 căţel de usturoi, pisat

sare

piper

Mod de preparare

Mixezi alunele într-un blender cu celelalte ingrediente pentru dressing, până obţii un sos. Într-un bol, aşezi frunzele de salată şi puiul tăiat bucăţele. Presari parmezan, după gust. Torni dressing-ul şi amesteci. Serveşti cu extra anşoa, dacă doreşti.

Sursa https://realfood.tesco.com

Loading...
Evaluează articolul