Salată de primăvară cu spanac şi pui

salata de spanac cu pui jpeg

Odată cu venirea primăverii, organismul nostru are nevoie de cât mai multe vitamine. Salatele sunt ideale pentru a ne primi aportul de energie necesar unei zile încărcate.

Ingrediente:

400 de grame de piept de pui o lingură de ulei de măsline 4 fâşii de bacon tocate 2 căni de ciuperci 4 căni de spanac o jumătate de cană de brânză rasă o cană de roşii cherry o cană de boabe de porumb o ceapă roşie tocată mărunt ( se mai poate folosi şi asparagus )

Mod de preparare:

Se unge pieptul de pui cu ulei de măsline şi se lasă la cuptor pentru circa 15 minute, până când capătă o culoare maronie. Într-un bol mare de salată, se amestecă baconul, ciupercile, spanacul, brânza, roşiile, porumbul şi ceapa. Se aranjează salata pe farfurii, apoi se taie pieptul de pui bucăţele şi se pune deasupra.

Sursa: wholefoodmarket.com