Vara, ne dorim să mâncăm mai uşor. Ce anume? Salate. Cu legume, carne, paste... Toate sunt un adevărat deliciu.

Ingredinte

1 piept pui
200 g paste „melcişori”
2 mandarine
½ măr
sare
piper roşu boabe
½ linguriţă praf de curry
3 linguri ulei de măsline
salată verde
pentru decor
1 fir rozmarin pentru decor

Preparare

Fierbi pastele în apă cu sare conform indicaţiilor de pe ambalaj, le scurgi şi le pui într-un castron.

Condimentezi pieptul de pui cu sare, piper roşu zdrobit şi curry, după gust, îl frigi pe grătar, după care îl tai cubuleţe şi-l aşezi peste paste.

Adaugi în castron mandarinele desfăcute felii şi curăţate de pieliţă şi mărul tăiat felii subţiri.

Condimentezi cu sare şi piper roşu zdrobit şi amesteci uşor.

Dacă vrei o salată mai picantă, presari şi praf de curry. Asezonezi cu ulei de măsline sau, după dorinţă, cu maioneză picantă. Serveşti salata pe frunze de salată verde şi decorată cu rozmarin.

Loading...