Platoul cu aperitive poate fi mândria mesei, mai ales dacă aşezi pe el această reţetă.

Creveţi decorticaţi 200gr
Pâine toast 2 felii mari
Brânză tartinabilă – de preferinţă de capra sau mozzarella
O roşie medie
Rucola
Oţet balsamic
Ulei de măsline
Usturoi granule
Piper negru
Paprika dulce

•    Se pun creveţii în tigaie unul lângă celălalt fără să se suprapună şi se asezonează pe rând cu sare, piper, usturoi granulat şi paprika dulce. Se trag la tigaie.•    Salata de rucola cu oţet balsamic împreună cu uleiul de măsline se prepară separat într-un bol, urmând că doar o mică parte din această să participe la ornare.
•    Pâinea tăiată sub formă circulară(pentru aspect) se trage uşor în tigaie cu un strop de ulei de măsline urmând că pe ea să se întindă un pat subţire din brânză de capră.
•    Deasupra se vor aşeza în farfurie pe rând o felie de roşie întreagă, salată de rucola şi creveţii.
•    Se poate servi cu lămâie sau alt sos după gust.

Loading...