Se încălzeşte! Alege să faci un grătar delicios şi sănătos

reţetă de mici cu carne de oaie şi porc jpeg

Se anunţă vreme numai bună de ieşit la picnic, la grătar, undeva în natură, cu cei dragi, gustând din bunătăţi preparate cu multă pasiune. Mirosul răspândit de o friptură la grătar este inconfundabil. Urmează sfaturile noastre şi vei face nu doar un grătar apetisant, ci şi unul mai sănătos. Este foarte important ca atunci când găteşti să respecţi regulile de igienă. Despre acestea şi multe altele, ne-a povestit nutriţionistul Corina Zugravu, care subliniază că trebuie să te asiguri că ai rezervă suficientă de apă atunci când te apuci de treabă. „Oamenii pun mâna pe carnea crudă, dar apoi nu au cu ce să se spele sau o fac necorespunzător. Acelaşi lucru şi în cazul legumelor de salată“, explică nutriţionistul.

continuarea pe clickpentrufemei.ro

continuarea pe clickpentrufemei.ro