Somon cu sos de portocale

Somon cu sos de portocale jpeg

Somon cu sos de portocale - Ingrediente

4 fileuri de somon 2 linguri zahăr brun 1 linguriţă pudră chili 1/2 linguriţă coajă de portocală rasă 1/2 linguriţă chimen 1/2 linguriţă paprika 1/4 linguriţă sare 1/4 linguriţă coriandru47 1/8 linguriţă piper zeama de la o jumătate de portocală 4 felii de portocală, pentru decor

Somon cu sos de portocale - Mod de preparare

Combini celelalte ingrediente într-un castron şi ungi fileurile, pe ambele părţi, cu amestecul rezultat.Aşezi peştele cu partea cu piele în jos într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Laşi vasul la cuptor pentru 10-15 minute, verificând, în tot acest timp, ca peştele să nu se ardă. Decorezi cu felii de portocală.

Sursa / Foto

Sursa

Foto