Pentru perioada postului, iată o reţetă de paste cu multe legume, ca să te hrăneşti sănătos.

De ce ai nevoie ca să faci spaghete cu ciuperci şi spanac

200-250 g spaghete

1 lingură ulei

2 căţei de usturoi, tocat

2 căni (440 g) ciuperci, tăiate felii

1 ardei gras roşu, tocat julien

1 morcov, tăiat julien

1/2 cană (110 g) mazăre teci

3 căni (660 g) spanac

Pentru sos

2 linguri sos de soia, sau după gust

2 linguriţe de zahăr

1 linguriţă ulei de susan

1/2 linguriţă de ghimbir măcinat

Cum prepari spaghete cu ciuperci şi spanac

Într-un castron mic, amesteci cu telul sosul de soia, zahărul, uleiul de susan, ghimbirul şi dai deoparte. Într-o oală mare cu apă clocotită, fierbi spaghetele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi. Încălzeşti uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Adaugi usturoi, ciupercile, ardeiul şi morcovul. Căleşti, amestecând frecvent, până se înmoaie, circa 3-4 minute.  Adaugi şi tecile de mazăre şi spanacul până când se înmoaie. Adaugi şi spaghetele şi sosul şi amesteci uşor ca să se combine.

Sursa: https://damndelicious.net

Loading...
Evaluează articolul