Ingrediente

Sare

400 g spaghete

1 lingură ulei de măsline

400 g piept de pui dezosat

Piper

2 linguriţe condimente italieneşti

50 g unt

1 ceapă roşie mare

400 g sparanghel

200 ml smântână

125 supă de pui

zeama de la o lămâie

3 caţei de usturoi, pisat

200 g mozzarella sfărâmată

50 g parmezan răzuit

1 lămâie tăiată în 4

Pătrunjel tocat mărunt

Mod de preparare

Fierbi pastele cu un praf de sare potrivit indicaţiilor de pe pachet. Apoi le scurgi şi le pui înapoi în oală.

Încingi uleiul într-o tigaie. Pui carnea de pui şi asezonezi cu sare, piper şi condiment italieneşti. Laşi 8 minute pe fiecare parte. Când este gata transferi pe o farfurie apoi tai în felii subţiri.

În tigaia în care ai gătit carnea de pui topeşti untul. Adaugi ceapa roşie şi sparanghelul şi asezonezi cu sare şi piper. Laşi 5 minute şi apoi pui smântâna, supa de pui, zeama de lămâie, usturoiul şi laşi să fiarbă 5 minute. Apoi, adaugi brânza şi laşi să se topească. Pui feliile de lămâie şi spaghetele fierte.

Pui pe farfurie pastele, pui felii de pui, parmezan şi pătrunjel şi serveşti.

Loading...