Supă-cremă de cartofi, ardei gras şi porumb

supa crema cartofi ardei gras porumb jpeg

O combinaţie de gusturi şi texturi puţin exotică pentru obiceiurile noastre culinare, însă extrem de aromată, gustoasă şi consistentă. Pentru şi mai multă consistenţă puteţi adăuga încă 3 ardei graşi mici. Tăiaţi-i în jumătate, scoateţi seminţele şi nervurile, apoi tocaţi-i în pătrăţele de 1 cm, sotaţi-i într-o lingură de ulei de măsline până se înmoaie şi amestecaţi-i în vasul cu supă, înainte de a o turna în boluri.

Ingrediente: - 2 linguri de unt nesărat; - 2 cepe galbene tăiate mare; - un morcov mic, curăţat şi tocat mare; - 2 ardei graşi galbeni, curăţaţi de seminţe şi nervuri, tocaţi mare; - jumătate de linguriţă de cimbru tocat.

Mai multe detalii pe universulparintilor.ro

universulparintilor.ro