Încearcă tradiţionala supă italiană minestrone de primăvară, cu perişoare de pui!

De ce ai nevoie ca să prepari supă italiană minestrone de primăvară

150-200 g carne tocată de pui

1/2 cană (110 g) pesmet

6 linguri parmezan ras, şi ceva în plus pentru ornat

4 căţei de usturoi, 2 tocaţi, 2 tăiaţi felii

2 linguri ceapă verde tocată

1 ou mare, bătut

sare

piper măcinat

2 linguri ulei

1 fir de praz, tăiat felii

5 căni (1,2 litri) supă de pui

3/4 cană (150 g) paste de dimensiuni mici

1 cană (220 g) morcovi curăţaţi şi tăiaţi rondele

220 g spanac

busuioc verde tocat

Cum prepari supă italiană minestrone de primăvară

Amesteci carnea de pui, pesmetul, 3 linguri de parmezan, 2 căţei de usturoi tocaţi, ceapa verde, oul, sare şi piper, după gust, într-un castron  mediu. Formezi perişoare mici şi rotunde (circa 28). Încălzeşti ulei într-o oală  mică la foc mediu şi rumeneşti perişoarele circa 3 minute, le scoţi pe un platou şi le dai deoparte. Pui prazul în oală şi-l căleşti, amestecând des, până începe să se înmoaie, circa 3 minute. Adaugi 2 căţei de usturoi tăiaţi felii subţiri şi căleşti 1 minut. Torni supa şi 2 căni cu apă şi laşi să fiarbă. Pui perişoarele şi morcovul la fiert, iar după 5-10 minute adaugi pastele şi mai fierbi 8 minute, apoi pui şi spanacul şi restul de 3 linguri de parmezan; amesteci până când spanacul s-a înmuiat şi parmezanul s-a topit. Asezonezi cu sare şi piper. Când pui în farfurii, ornezi cu busuioc tocat şi parmezan.

Sursa: https://www.bonappetit.com/recipe

Loading...
Evaluează articolul