Tartă cu ciocolată şi frişcă

tarta jpeg

Îţi plac deserturile simple cu ciocolată şi frişcă? Încearcă şi tu reţeta tartei de azi.

Ingrediente

1 aluat foitaj

2 plicuri budincă de ciocolată

700 ml lapte

350 g frişcă

2 linguriţe pudră de cacao

Mod de preparare – Tartă cu ciocolată şi frişcă

Preîncălzeşti cuptorul la 220 °C. Întinzi aluatul într-o tavă tapetată, răsucind marginile în interior. Îl înţepi cu o furculiţă din loc în loc. Dai la cuptor 10-12 minute, apoi laşi să se răcească complet.

Într-un bol, mixezi budinca cu laptele până la omogenizare. Întinzi crema în tavă, apoi o acoperi cu un strat de frişcă. Dai la rece 2 ore. Serveşti cu pudră de cacao.

Sursa https://www.pillsbury.com

https://www.pillsbury.com