Tartă cu ciuperci şi bacon

tarta ciuperci jpeg

Gustoasă şi apetisantă, tarta cu ciuperci şi bacon va fi pe placul tuturor. Ai nevoie doar de câteva ingrediente, iar pentru aluatul de tartă nici nu trebuie să îţi faci griji, îl poţi cumpăra din comerţ.;

  • Porții: 6
  • Timp total: 1h
  • Pregătire: 20 min
  • Gătire: 30 min
  • Categorie: tarte, aperitive

Ingrediente

1 aluat foitaj

500 g ciuperci, feliate

1-2 cepe, tocate

100 g brânză, rasă

5-6 fâşii bacon

cimbru, după gust

2 linguri ulei

sare

piper

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la 240 °C. Întinzi aluatul şi îl înţepi din loc în loc cu o furculiţă. Căleşti ceapa împreună cu ciupercile aproximativ 10 minute în uleiul încins. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Aşezi aluatul într-o tavă rotundă. Presari brânza, cimbrul, sare şi piper, după gust. Torni compoziţia cu ciuperci şi adaugi fâşiile de bacon. Dai la cuptor aproximativ 10 minute sau până când se rumeneşte. Serveşti imediat.

Sursa http://www.eatwell101.com

http://www.eatwell101.com