Tartă cu roşii, brânză şi busuioc

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA jpeg

Când programul încărcat cere un moment de răsfăţ şi te întrebi ce ai putea să pregăteşti pentru a fi uşor de preparat, gustos şi săţios, îţi propunem o reţetă la îndemână. Se potriveşte oricărui moment al zilei. Ingrediente: 375 g aluat fraged faină 300 g roşii cherry 100 ml smântână 2 ouă şi un gălbenuş o ceapă, mărunţită o legătură de mărar, mărunţit 200 g telemea, tăiată cubuleţe jumătate de cană de frunze de busuioc, mărunţite sare şi piper după gust Preparare:

Încălzeşti cuptorul. Presari puţină faină pe suprafaţa de lucru şi întinzi uniform aluatul, astfel încât foaia să acopere marginile tăvii. Înţepi aluatul din loc în loc, ca să nu se umfle de la

căldură. Amesteci smântâna, ouăle, gălbenuşul, ceapa şi mărarul. Adaugi sare şi piper după gust. Torni compoziţia pe aluatul din tavă, o nivelezi, apoi adaugi bucăţile de telemea. Ornezi cu roşii şi

busuioc. Dai tava la cuptor până tarta se rumeneşte frumos.

Sursa:

https://www.deliciousmagazine.co.uk/recipes/tomato-and-brie-tart/

Foto:

http://kitchenencounters.typepad.com/.a/6a0120a8551282970b017c317f7c9e970b-pi