Tartă cu şuncă

Vegetable tart jpeg

Vrei să prepari ceva apetisant şi uşor de gătit? Încearcă această reţetă de tartă cu şuncă.

Ingrediente 1 foaie aluat foitaj 200 g brânză de vaci proaspătă 150 g şuncă de Praga 1 ardei 3 ouă 100 g smântână 1 dovlecel piper 50 g caşcaval

Decupezi aluatul după forma tăvii şi-l aşezi în ea, inclusive pe margini. Mixezi brânza de vaci, bine scursă, cu smântâna, ouăle, ardeiul tocat, şunca de Praga tăiată şi piper, după gust. Pui umplutura peste aluat şi o nivelezi. Feliezi dovlecelul şi aşezi feliile peste tartă.

Dai tava la cuptor, la foc mic, până când se rumeneşte pe margini. O scoţi, razi caşcavalul şi o mai ţii la cuptor câteva minute. Decorezi după imaginaţie.