Un desert inedit, tarta cu ciocolată este pur şi simplu delicioasă şi nu se prepară greu deloc!

Ingrediente

250 g făină

130 g unt

1 praf de sare

3 linguri zahăr

1 ou

450 ml ciocolată cu lapte

250 g smântână

zmeură, pentru decor

Mod de preparare – Tartă cu ciocolată

Amesteci făina dată prin sită cu zahărul şi untul tăiat cubuleţe. Îl mărunţeşti uşor cu mâinile, apoi încorporezi în comoziţie oul şi sarea. Frămânţi câteva minute aluatul, apoi îl acoperi cu o folie şi îl dai deoparte 20 de minute. Întinzi aluatul într-o foaie, apoi îl aşezo într-o tavă rotundă tapetată, îndoi marginile în interior şi îl acoperi cu o hârtie de copt. Dai la cuptorul încins 10-15 minute.

Dai pe foc smântâna şi o laşi să dea uşor în clocot. Încorporezi ciocolata până la omogenizare. Torni crema în tavă şi mai dai la cuptor încă 10 minute. Aştepţi să se răcească complet, apoi serveşti cu zmeură.

Sursa http://www.eatwell101.com

Loading...