Tartă din foietaj cu piersici

1 tarta cu piersici foietaj jpg jpeg

Ai poftă de un super desert? Atunci aceste tarte cu piersici şi cremă de brânză, în foietaj sunt perfecte pentru tine. Încearcă această reţetă simplă!

Ingrediente pentru Tartă din foietaj cu piersici

  • 1 pachet foietaj
  • 200 g brânză de vaci 
  • 2 ouă
  • 50 g zahăr
  • esenţă vanilie
  • piersici din compot
  • zahăr pudră

Mod de preparare Tartă din foietaj cu piersici

Foietajul se ţine în frigider până când te apuci să prepari tarta. Se întinde şi se taie în pătrate de aproximativ cinci centrimetri. 

Separat, adaugă ouăle în brânza de vaci, două linguri de zahăr şi esenţa de vanilie. Amestecă bine până obţii o compoziţie cremoasă. Piersicile din compot se scot şi se lasă la scurs de zeamă câteva minute.

Umple fiecare bucată de foietaj cu crema de brânză şi adaugă câte o jumătate de piersică. Împachetează colţurile şi aşează fiecare tartă într-o tavă în care ai pus hârtie de copt în prealabil.

Se bagă la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Când sunt gata, se pudrează cu zahăr. Se lasă la răcit, apoi se pot consuma.

Poftă bună!