Dacă celebra salată caprese se numără printre preferinţele tale culinare, atunci cu siguranţă că şi tartele caprese vor fi pe gustul tău.

De ce ai nevoie pentru tarte caprese

1 pachet aluat pentru foietaj

5-6 roşii, tăiate felii

1 pachet brânză mozzarella

Oţet balsamic

Busuioc proaspăt tocat

Cum se prepară tartele caprese

Dă drumul la cuptor. După ce ai dezgheţat aluatul foietaj, îl întinzi pe masă şi-l decupezi cu gura unui pahar de vin. Pune hârtie de copt într-o tavă de cuptor şi aşază rondelele de aluat. Cu vârful cuţitului fă o gaură în mijlocul aluatului. Pune câte o felie de roşie peste fiecare tartă, 2-3 picături oţet balsamic, busuioc tocat şi un cub de mozzarella. Dă la cuptor pentru 12-15 minute.

Sursa foto http://www.thecookierookie.com

Loading...