Tocăniţă cu carne de vită

BEP BEW17D3BF5   ©   BEW Authors jpeg

Roşiile sunt unele dintre cele mai iubite ingrediente proaspete din perioada verii. Iată cum poţi face din ele o tocăniţă delicioasă.

De ce ai nevoie pentru tocăniţă cu carne de vită

2 antricoate de vită

2 cepe

1 morcov

1 ardei gras

6 roşii

500 ml vin alb

sare

piper

ulei

apă

Cum se prepară tocăniţă cu carne de vită

Tai antricotul şi-l căleşti în ulei pe ambele părţi până se rumeneşte. Scoţi bucăţile şi pui în loc cepele şi morcovul tocate. După ce s-au călit legumele, adaugi bucăţile de carne, vinul, apă, ardeiul şi roşiile tăiate bucăţi, sare şi piper, după gust. Laşi să fiarbă până ce scade sosul şi carnea se pătrunde.