Nu rezistăm niciodată tentaţiei de a ne înfrupta din bucate alese, tradiţionale, absolut delicioase pentru toţi cei ai casei. Această tocăniţă din pulpe de pui cu fasole este exact mâncarea de care ai nevoie pentru a da startul unei noi săptămâni.

Tocăniţă din pulpe de pui cu fasole - Ingrediente (6 porţii)

500 g fasole boabe
6 pulpe inferioare de pui
2 morcovi
3 linguri ulei
1 ceapă mare
4 roşii bine coapte
2 linguri pastă de roşii
3 căţei de usturoi
mărar
4-5 fire cimbru
sare
piper
1 ceaşcă apă caldă (supă legume)

Tocăniţă din pulpe de pui cu fasole - Mod de preparare

Laşi fasolea la înmuiat peste noapte, apoi o fierbi în trei ape. Rumeneşti pulpele în ulei pe toate părţile, adaugi ceapa tocată, morcovii tăiaţi cubuleţe, o ceaşcă de apă caldă (sau supă de legume) şi laşi să fiarbă, la foc mic, cu capac, până când carnea este bine pătrunsă.

Adaugi fasolea peste carne. Pui roşiile curăţate de pieliţe, tăiate cubuleţe, cimbrul, usturoiul zdrobit, sare şi piper, după gust. Laşi totul să fiarbă 15 minute. Adaugi pasta de roşii, mărarul tocat, şi după 2-3 clocote, mâncarea este gata pentru servit.

Tocăniţă de legume. Reţeta de vară

Tocăniţă din carne de vită

Tocăniţă picantă de porc

Loading...