Ştim bine că un guacamole clasic se face cu avocado şi roşii şi alte ingrediente de bază. Dar ce-ai zice, ca măcar de data aceasta, să încerci reţeta altfel? Adică cu avocado rumenit pe grătar?

Ingrediente (pentru 4-6 porţii)

2 avocado curăţaţi şi tăiaţi în jumătăţi
1 roşie, tăiată mărunt
un sfert ceapă roşie tocată
un sfert cană coriandru
ardei iute tocat, după gust
2 căţei usturoi, pisaţi
sare
sucul de la o limetă

Mod de preparare

Încingi grătarul la flacără iute. Foloseşte-te de o lingură mare pentru a scoate pulpa din coajă.
2014-07-09-02
2014-07-09-03

Aşezi toate bucăţile de avocadă pe grătar, acoperi, eventual, şi le laşi cam 5 minute, când arată puţin rumenit. Apoi, le întorci pe partea cealaltă pentru alte 5 minute.
2014-07-09-04
2014-07-09-05

Transferi bucăţile de avocado rumenite într-un vas şi pisează-le cu o furculiţă până când obţii consistenţa dorită. Adaugi restul ingredientelor în vas, amesteci şi serveşti cât este cald.

sursa: http://www.gardenbetty.com

Loading...