Antreu cu roşii şi mozzarella
Pentru o gustare în familie, sau ca antreu la mese festive, roşiile tăiate în aşa fel încât să conţină mozzarella, sunt gustoase şi aspectuoase.
De ce ai nevoie ca să faci antreu cu roşii şi mozzarella:
170 g
italian de condimente (busuioc, oregano, cimbru, rozmarin)
oşii prunişoare
Combini mozzarella, uleiul de măsline, amestecul de condimente italian şi sare, după gust, într-un castronaş. Asezonezi cu piper, după gust şi laşi să se marineze în timp ce pregăteşti roşiile. Crestezi mai multe tăieturi în fiecare roşie, ca un acordeon, cu grijă să nu tai până jos, ci doar cât să poţi introduce felii de brânză.
Pui roşiile tăiate pe un platou de servire. Introduci feliile de brânză marinate şi bucăţele de frunze de busuioc în fiecare şanţ. Stropeşti roşiile cu oţet balsamic şi le serveşti imediat.