Rețete
Rețete de paște
Ponturi în bucătărie
Mâncăruri tradiționale
Mâncaruri rapide
Gătește sănătos
Rețete de regim
Recente 🆕
Termeni și condiții
Rețete
Grisine de casă cu sos pesto
Fursecuri cu unt de arahide
Atlasul gusturilor: Argentina, traditie si gust din America de Sud
Supă de cartofi cu bacon
Roșii conservate
Conopidă murată
Ciuperci murate
Gogoșari în oțet
Dovlecei murați
Morcovi murați
Atlasul gusturilor: Albania, savoare din Balcani
PENNY continuă, alături de World Vision România, cauza „Vreau în clasa a 9-a”
Petrecere tematică în stilul Las Vegas: rețete de cocktailuri inspirate de sloturile de top din cazinouri
Hanul Boieresc și Chef Alex Petricean dau gust amintirilor: „Memoria Gustului de Vară – În rețete cu poveste”
O nouă cofetărie redefinește brandul Dulcinella în România
4 rețete de băuturi revigorante pentru această vară
Paste cu roșii și creveți
Roșii umplute cu orez și brânză
Orez cu lapte în stil indian
Salată de paste
Tartă cu mămăligă, spanac și rucola
Plăcintă cu ceapă verde
Pesto, magia bucatarie italiene
Atlasul gusturilor: Cehia, paradisul gurmanzilor
Sărbătoarea gusturilor autentice: cum să creezi o masă de Paşte delicioasă cu produsele Hanul Boieresc de la PENNY
Tartă italiană cu spanac și ouă
Supă-cremă de praz
Atlasul gusturilor: Hawaii, exotism pentru al patrulea simt
Sos aioli picant
Sos de iaurt cu usturoi
Pagina 2 →