Mojito cu suc de lămâie, mentă și căpșuni
Mojito cu suc de lămâie, mentă și căpșuni – fiecare înghițitură este ca o adiere răcoroasă într-o zi toridă de vară.

Ingrediente
1 limetă tăiată în sferturi
10-12 frunze de mentă proaspătă
100 ml Limonadă
30 ml sirop de căpșuni
50 ml piure de căpșuni
4-6 cuburi de gheață sau gheață zdrobită
căpșuni proaspete, frunze de mentă, pentru decor
Mod de preparare
Într-un pahar mare sau într-un shaker, pui limeta tăiată și frunzele de mentă. Zdrobești ușor cu o linguriță de lemn, doar cât să elibereze sucul și uleiurile esențiale.
Adaugi siropul de căpșuni, piureul de căpșuni și limonada. Amesteci ușor, adaugi cuburi de gheață sau gheață zdrobită și completezi cu apă minerală, în funcție de cât de lung vrei cocktailul.
Decorezi cu căpșuni întregi și frunze de mentă.