Brioşe cu ciocolată neagră şi cocos
6 decembrie 2017
Altele
Un desert simplu şi foarte gustos, brioşele cu ciocolată neagră şi cocos sunt perfecte atunci când ai poftă de ceva dulce făcut în casă.
Ingrediente
150 g ciocolată neagră bucăţele
180 g unt
2 ouă
90 g zahăr brun
90 g zahăr
80 g făină
50 g fulgi de cocos
Mod de preparare – Brioşe cu ciocolată neagră şi cocos
Preîncălzeşti cuptorul la 180 °C. Topeşti ciocolata împreună cu untul la foc mic, până la omogenizare. Într-un bol, baţi ouăle cu zahărul. Adaugi treptat ciocolata, făina şi fulgii de cocos, amestecând bine.
Torni compoziţia într-o tavă de brioşe tapetată cu forme de hârtie. Dai la cuptor 20 de minute. Serveşti cu extra fulgi de cocos, dacă vrei.