Brioşe cu ou, şuncă şi ceapă verde
24 aprilie 2018
Altele
Ideale pentru micul dejun sau mesele festive, brioşele cu ou, şuncă şi ceapă verde vor dispărea rapid din farfurii.
Ingrediente
6 felii şuncă
6 linguri brânză, rasă
2 legături ceapă verde
6 ouă
1 lingură lapte
ulei
sare
piper
Mod de preparare – Brioşe cu ou, şuncă şi ceapă verde
Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Ungi o tavă de 6 brioşe cu puţin ulei. Aranjezi în fiecare formă câte o felie de şuncă, presând-o uşor pe margini. Adaugi câte 1 lingură de brânză.
Speli ceapa verde, o toci mărunt şi o presari peste brânză. Într-un bol, baţi oule împreună cu laptele, sare şi piper, după gust. Torni compoziţia în tavă. Dai la cuptor aproximativ 20 de minute. Scoţi cu grijă brioşele din forme după ce s-au răcit puţin.