Bulz cu şuncă
26 august 2018
Altele
O reţetă care nu se învecheşte niciodată şi este mereu la fel de delicioasă!
Ingrediente: 500 ml apă, 300 g mălai, 200 g caşcaval, 200 g şuncă de pui, sare, ulei pentru prăjit
Mod de preparare: Numar portii: 4 Timp de preparare: 1h 20min Dificultate: mică
Prepari o mămăligă din apă, 200 g mălai şi un praf de sare, apoi o laşi să se răcească cât să o poţi modela. Tai bucăţele caşcavalul şi şunca de pui.
Iei cu mâna udă din mămăliga călduţă, pui în mijloc bucăţele de caşcaval şi de şuncă şi formezi un bulz. Procedezi astfel până termini mămăliga, caşcavalul şi şunca.
Tăvăleşti bulzurile prin mălaiul rămas şi le prăjeşti în ulei încins.