Cannelloni cu verdeaţă

5 mai 2014   Altele

Astăzi, descoperim gustul pastelor într-o combinaţie inedită. Bucătăria italiană ne surprinde mereu. Fă-ţi curaj şi prepară această reţetă de cannelloni cu verdeaţă, n-are cum să nu-ţi placă...

Ingrediente:

6 cannelloni 2 legături spanac 3 legături pătrunjel 4 căţei usturoi 200 g roşii în bulion 150 g suc roşii 50 g unt 200 g telemea puţin sărată 200 g caşcaval ras

cannelloni

Mod de preparare:

Speli verdeaţa (pătrunjelul şi spanacul) şi o tai mărunt. Opăreşti în puţină apă cu sare spanacul. Iei o tigaie şi, în puţin unt, sotezi spanacul şi usturoiul tăiat mărunt. Adaugi pătrunjelul. Când este gata, dai de pe foc şi aştepţi să se răcorească un pic. Pui telemeaua rasă fin şi amesteci.

Între timp, fierbi cannelloni în apă cu un vârf de sare, le scurgi şi le laşi deoparte, pe un prosop uscat.

Umpli cannelloni cu amestecul de verdeţuri. Aşezi aceste cannelloni cu verdeaţă într-un vas termorezistent, uns cu unt, şi deasupra lor torni roşiile din bulion mărunţite, sucul de roşii şi presari caşcavalul ras. Dai cannelloni cu verdeaţă la cuptor pentru 20-30 minute. Când sunt gata, le laşi să se răcorească un pic şi serveşti.

cannelloni

Cannelloni cu carne

Cannelloni cu carne

Lasagna cu ciuperci

Lasagna cu ciuperci

Paste cu sunca si legume

Paste cu sunca si legume

FOTO: StockFood

Mai multe