Cartofi copţi în sos de usturoi
15 ianuarie 2018
Altele
Cartofii au nevoie de condimente pentru a avea un gust deosebit, iar atunci când îi prepari la cuptor au o aromă aparte.
De ce ai nevoie pentru cartofi cu sos de usturoi
1 kg cartofi
200 g unt
cimbru
sare
piper
200 ml supă clară de pui
4 căţei de usturoi
boia de ardei, opţional
Cum se prepară cartofii în sos de usturoi
Cureţi cartofii şi-i tai bucăţi egale, apoi îi amesteci cu untul topit, combinat cu cimbru, sare şi piper. Îi aşezi într-o tavă şi-i ţii la cuptor aproximativ 20 de minute, până se rumenesc uşor pe margini, apoi îi întorci. Îi mai ţii alte 15 minute, apoi torni supa de pui amestecată cu usturoiul pisat. Ţii la cuptor până când scade sosul, apoi îi presari, dacă vrei, cu boia.