Cartofi cu spanac
14 martie 2014
Altele
O porţie de cartofi cu spanac asigură organismului energia de care are nevoie.
Ingrediente:
6 cartofi 2 legături spanac 1 ardei iute 1 ceapă medie 5-6 căţei usturoi 100 ml ulei măsline 2 căni apă sare piper 1 linguriţă boia
Mod de preparare:
Tai ceapa şi o pui la călit într-o cratiţă cu ulei. Cureţi cartofii, îi tai cubuleţe şi îi pui peste ceapă. Mărunţeşti ardeiul iute şi usturoiul. Amesteci bine, torni apa, pui capac la cratiţă şi laşi să se înăbuşească, 15 minute.
Speli şi adaugi frunzele de spanac. Presari sarea, piperul şi boiaua şi laşi cratiţa de cartofi cu spanac acoperită, la foc mic, alte câteva minute.
Chec cu spanac si muschi afumat