Cartofi noi cu caşcaval
Hrănitori şi uşor de făcut, acesti cartofi cu caşcaval sunt alegerea cea mai potrivită pentru masa de prânz.
Ingrediente:
4 cartofi noi mari 2 linguri ulei de măsline 100 g caşcaval 1 ceapă mică verde 10 mieji de nucă zdrobiţi
Mod de preparare:
Dai drumul la cuptor să se încălzească. Speli foarte bine cartofii, îi cureţi şi-i ungi cu ulei de măsline. Îi dai la cuptor la foc mediu 20 de minute, după care reduci focul şi-i mai ţii încă 45 de minute până devin uşor crocanţi. Speli ceapa şi o tai cât mai mărunt. Dai caşcavalul pe răzătoare şi-l amesteci cu ceapa.
Scoţi cartofii din cuptor, îi rupi uşor în jumătate şi-i umpli cu caşcavalul şi ceapa, iar deasupra presari miezul de nucă. Dai acesti cartofi cu cascaval la cuptor pentru alte 10 minute, până se topeşte caşcavalul.
FOTO Profimedia