Cea mai gustoasă tartă cu brânză şi bacon
10 octombrie 2017
Altele
Perfectă pentru micul dejun, dar şi ca gustare uşoară, tarta cu brânză şi bacon nu va rezista prea mult în farfurie.
Ingrediente
1 foaie foitaj
240 ml lapte
5 ouă
sare
piper
4 fâşii bacon, rumenit
120 g brânză rasă sau caşcaval
30 g parmezan ras
250 g spanac, tocat
ceapă verde tocată, după gust
Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Aşezi aluatul într-o tavă rotundă, îndepărtând excesul. Întorci marginile spre interior. Într-un bol, baţi ouăle cu laptele, sare şi piper, după gust.
Aşezi baconul tăiat bucăţele, brânza, spanacul şi ceapa verde în tavă. Torni compoziţia cu ou deasupra. Dai la cuptor, 40-50 de minute, sau până ce tarta trece testul cu scobitoarea. Laşi la răcit 5 minute, înainte de servire.
Sursa https://www.31daily.com